MALZEMELER
1 paket Spaghetti
80 ml Zeytinyağı
5 diş Sarımsak
1 tatlı kaşığı İsot
6 adet Ançuez
350 g Domates konservesi
Bottarga
HAZIRLANIŞI
1-Büyük bir tencerede bol tuzla suyu kaynat, spagettileri içine at. Yapışmaması için arada karıştırarak 8 dakika pişir.
2-Bu sırada geniş bir tavada zeytinyağını ısıt, pul şeklinde doğradığın sarımsakları tavaya at, rengi değişene kadar çevir.
3-İsot ve ançuezi ekle. Karıştırırken ançuezleri kaşıkla ezerek küçült.
4-Domatesleri ilave edip suyunu çektirene kadar pişir.
5-Spagettileri hazırladığın sosa karıştır, haşlama suyundan 1 kepçe ilave ederek makarnayı bağla.
6-Tabağa aldığın spagettinin üzerine bottargayı rendele.