MALZEMELER
2 yemek kaşığı Süzme yoğurt
1 yemek kaşığı Yoğurt
1 adet Limonun kabuğu
5 yaprak Nane
5 yaprak Reyhan
2 adet Şeftali
1 yemek kaşığı Bal
50g Çiğ badem
HAZIRLANIŞI
1-Fırını 250 derecede ızgara ayarına getir.
2-Bir kapta limonun kabuğunu rendele ve yoğurtlarla karıştırıp kenara al.
3-Nane ve reyhan yapraklarını ince şeritler halinde doğra.
4-Şeftalileri ikiye böl, çekirdeklerini çıkart. Üzerine bal gezdirip fırın ızgarasında 10 dakika pişir.
5-Bademleri başka bir fırın tepsisinde 5 dakika kavur.
6-Fırından çıkarttığın şeftalileri bal ve doğradığın yapraklarla karıştır. Yanında limon kabuklu yoğurtla servis et.